Blodmjöl - Substral

  • 99.00 SEK
I lager.
Lagersaldo: 1
Leverantör: Substral
Dela

Blodmjöl från Substral

Substral Blodmjöl är det perfekta valet för den ekologiska odlaren. Det är ett kvävegödsel som består av naturliga ingredienser och stimulerar bladväxten. Med detta gödsel kan du få ut det bästa av dina växter, såväl bladgrönsaker som övriga köksväxter, bärbuskar och fruktträd. Och det är inte allt – det håller även rådjur borta från dina växter! Substral Blodmjöl är ett organiskt kvävegödsel som är godkänt för ekologisk odling och som ger dina växter all den näring de behöver för att trivas. Så ge dina växter den bästa starten med Substral Blodmjöl!

Information

  • Används för att avskräcka rådjur från att äta blommor och växter
  • Organiskt kvävegödsel godkänt för ekologisk odling
  • Används med fördel till bladgrönsaker men passar även till andra köksväxter, bärbuskar och fruktträd

Tips!

  • För att avskräcka rådjur och kaniner, doppa en trasa i en blandning av blodmjöl och vatten och häng upp den vid de växter du behöver skydda.


Dosering/Anvädning 

Substral Blodmjöl blandas med fördel ner i jorden. För en jämnare fördelning kan blodmjölet blandas ut med vatten och vattnas ut. Dosera med cirka 0,5 – 1 deciliter per kvadratmeter. Den högre doseringen används som en första gödsling på våren för att senare på säsongen fylla på med den lägre doseringen.