Bergs Potter - Copenhagen - Green Glazed

  • 499.00 SEK

I lager.
Leverantör: Bergs Potter
Dela

Copenhagen Castle Pot


Bersgs Potter Kruka Köpenhamn – En tidlös klassiker för ditt hem

Upptäck en bit av historien med Bergs Potter Kruka Köpenhamn, en design som har sin början vid det anrika Fredensborgs slottet från 1860. Denna eleganta kruka är en hyllning till hantverkstradition och skönhet, närvarande i varje detalj. Efter att ha varit i produktion hos passionerade krukmakare i hjärtat av Köpenhamn, återupplivar vi nu dessa historiska former för att bringa ett stycke dansk designrätt in i ditt vardagsrum.

Steffen Bergs inspiration kom från en förtrollande kruka han upptäckte på ett gammalt plantskoleområde, och idag fortsätter vi att fira detta arv genom att handgjorda varje kruka i en pittoresk by nära Lucca, Toscana. Varje exemplar berättar sin egen historia och blir en unik del av din inredning.

Med sitt klassiska utseende och robusta utförande passar Bersgs Potter Kruka Köpenhamn perfekt för både moderna och traditionella hem. Den medföljande fatet garanterar inte bara en praktisk funktion utan kompletterar också krukans estetik.

  • Inkluderat i ditt köp:
  • Elegant kruka inspirerad av dansk designhistoria
  • Tillhörande fat som fulländar utseendet

Låt dig inspireras av hantverket och låt Bergs Potter Kruka Köpenhamn bli en del av din livsmiljö. Beställ din idag hos Kreativa Blomster och infösa ditt hem med tidlös charm.