Mörk choklad med jordgubb & mandel - Majani

  • 189.00 SEK
I lager.
Lagersaldo: 9
Leverantör: Majani
Dela

Choklad från Majani

Förför dina sinnen med en symfoni av smaker som väcker fantasin. Vår exklusiva mörk choklad från de legendariska italienska konfektyrmästarna Majani är en hyllning till den raffinerade smakpaletten. Med en kakaohalt på 53%, berikad med solmogna jordgubbar och handkrossad mandel, erbjuder varje bit en resa genom Italiens mest passionerade traditioner inom chokladkonsten. Denna eleganta skapelse är perfekt för att fira kärlekens alla former, från Alla hjärtans dag till Mors dag, eller som en sofistikerad uppvaktning när du vill ge bort något alldeles extra. Låt Kreativa Blomster vara din guide i jakten på den ultimata presenten - ett smakrikt mästerverk som lovar att imponera och glädja.

Majanis Historia

  • Historien om Majani började i en liten butik i centrala Bologna 1796 då Teresina Majani skapade den första Majani-chokladen. I över 220 år har familjeföretaget producerat konfektyr av kvalitetsråvaror med traditionella recept och en strävan för perfektion. Majani producerar sina produkter från kakaoböna och nöt till len nougat.
  • Ursprung: Italien

Innehåll

Ingredienser: socker, kakaomassa, kakaosmör, MANDEL (7%), skivor av frystorkade jordgubbar (2%), emulgeringsmedel SOJALECITIN, vanilj. Glutenfri. Kan innehålla spår av hasselnötter, pistagenötter och mjölk. Markerad text tydliggör allergener. Kakaohalt: Minst 53%