Mjölkchoklad med Giandujanougat

  • 79.00 SEK
I lager.
Lagersaldo: 10
Leverantör: Bernardi
Dela

Mjölkchoklad med Giandujanougat från Bernardi

Upptäck smaken av Italien med vår Gianduja al latte – en mjölkchoklad som förkroppsligar den perfekta harmonin mellan sött och nötigt. Varje bit är en hyllning till de exklusiva hasselnötterna från Piemonte, vars rika smaker framhävs i denna krämiga hasselnötnougat. Med en kakaohalt på 34 %, bjuder varje tugga in till en värld av välbalanserad sötma och intensiv nötarom.

Varje chokladkreation från Bernardi är ett hantverk som speglar Puglias kulinariska arv. Njut av lokala ingredienser såsom frukt och nötter, elegant paketerade i design som fångar ögat. Bernardi strävar inte bara efter att hedra traditionerna utan även att förena dem med nya, spännande smakkombinationer som tar dina smaklökar på en exotisk resa.

Denna delikatess är mer än bara en konfektyr; det är en upplevelse som väcker nyfikenhet och berikar stunden. Vare sig du vill skämma bort dig själv eller ge bort något speciellt, är Gianduja al latte ett sofistikerat val som garanterat kommer att uppskattas.

Producent: Bernardi
Ursprung: Italien
Vikt: 45g

Innehåll:

Ingredienser: HASSELNÖT (25%), socker, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER. Emulgeringsmedel: SOJALECITIN (GMO-fri). Naturlig arom: vanilj. Kakaohalt: minst 34 %. Innehåller HASSELNÖT, MJÖLK, SOJALECITIN (GMO-fri). Markerad text tydliggör allergener.