Mjölkchoklad

  • 79.00 SEK
I lager.
Lagersaldo: 10
Leverantör: Bermardi
Dela

Upptäck söthetens symfoni med Bernardi's Mjölkchoklad

Låt dina smaklökar omfamnas av den silkeslena Cioccolato al Latte, en mjölkchoklad som är en hyllning till det italienska hantverket. Med sina 34 % kakaohalt, erbjuder denna choklad en balanserad och fyllig smakupplevelse som lämnar ett bestående intryck.

Bernardi är inte bara mästare på konfektyr, utan också konstnärer när det gäller presentation. Varje bit är omsorgsfullt inslagen i vackra förpackningar som speglar den passion och tradition som präglar regionen Puglia. Lokala ingredienser samsas med innovativa smakkombinationer, skapande unika sensationer som bär, frukt och nötter eller exotiska smaker som utmanar det vanliga och introducerar dig till nya smakvärldar.

Från Bernardis hjärta i Italien till ditt hem, varje 45g-förpackning är en inbjudan till att utforska och njuta av en bit av det söta livet.

Producent: Bernardi – Ursprung: Italien

Innehåll:

Ingredienser: Socker, kakaosmör, MJÖLKPULVER, kakaomassa, emulgeringsmedel: SOJALECITIN (GMO-fri). Naturlig arom: vanilj. Kakaohalt: minst 34 %. Innehåller MJÖLK och SOJALECITIN (GMO-fri). Markerad text tydliggör allergener. Kan innehålla spår av andra nötter.