Blomsterbud - Floristens val

  • 299.00 SEKI lager.
Leverantör: Kreativa Blomster
Dela

Blomsterbud Floristens Val - Låt kreativiteten blomstra!

Har du någonsin önskat att skicka en bukett som verkligen speglar dina känslor och tankar? Med "Floristens Val" blir varje leverans en spännande upplevelse av färg och form. Våra passionerade florister använder sin expertis för att skapa en personligt anpassad komposition baserad på just dina önskemål.

Att beställa är enkelt: välj blommornas värde, den emotionella tonen och en färgskala som talar till dig. Resten är ren konst. Vi tar hänsyn till säsongens skiftningar och det dagliga urvalet.

Blomsterförmedling Sverige runt

Låt dig förtrollas av blommornas magi och färgprakt! Hos Kreativa Blomster erbjuder vi en unik tjänst där vi med stor omsorg förmedlar din beställning till den närmaste blomsterbutiken i hela Sverige. Vi samarbetar med passionerade florister i varje hörn av landet för att se till att din bukett blir personlig och lokal, oavsett var mottagaren befinner sig.

*Observera att vårt nätverk täcker nästan hela Sverige med undantag för de orter som saknar lokal blomsterhandel i dessa fall kan vi tyvärr inte förmedla men i dessa sällsynta fall kontaktar vi er. Vi tror på personlig service och kvalitet istället för opersonliga postpaket, därför skickar vi inga blomsterbud med post.

Vänligen observera: Bildexempel representerar inte den slutliga produkten då varje beställning är unik. Denna tjänst är skapad efter individuella preferenser och särskilda villkor gäller.