Hjälp

Behöver du hjälp att utföra beställningen? Här visar vi steg för steg hur ni går till väga.

Video som visar hur ni färdigställer en beställning. Exemplet är av ett köp av en bukett. Men processen är densamma oavsätt vad ni beställer. Observera att ni Enbart måste fylla i de rutor som är markerade med röd rand när ni klickar på dom.

Vanliga frågor som vi får in gällande beställningar på hemsidan.

  • Varför står det att det är begravningsblommor när jag beställer?. -Svar: Formuläret är anpassat till samtliga köp ni kan göra via vår hemsida dvs buketter, bröllop, krukor med andra tillbehör samt då blommor till begravning. Har ni inte beställt blommor till begravning så behöver ni inte fylla i rutan trotts att den finns där.

  • Det går att välja leverans på söndagar trotts att ni har stängt på söndagar varför?. -Svar: Det stämmer ni kan välja ert önskade datum när ni vill, tidigast samma dag. Detta eftersom vi förmedlar i hela Sverige och delar av världen. Därför kan man välja söndagar, vi garanterar inte att ni får leveransen utförd på söndagen dock utan vi kontaktar er om det inte är möjligt att utföra det datum som är önskat.

  • Om jag väljer leverans samma dag vad kan jag då förvänta mig?.-Svar: Vi garanterar att ni får leverans samma dag om ni beställer senast kl 10.00 och att ni då beställt blommor som finns hos utförande butik. Har ni valt att vi ska ringa mottagaren före leverans så utförs leveransen när vi fått tag på mottagaren. Vissa artiklar kräver specialbeställning och har andra leveranstider. detta står på beställningen ni gör. Leverans samma dag gäller också enbart blomsterförmedlingar, då våra postorders skickas med posten direkt från vårt lager. Mer utförlig information hittar ni under leveransvilkor.

  • Vad menar ni med "vissa blommor kan komma att byta ut?.-Svar: Eftersom det är så brett sortiment av blommor så kan man inte ha allt hemma utan vissa blommor kan man inte ta hem regelbundet. Då väljer butikerna ut blommor som passar deras stil och utför en bukett som är så lik beställd bukett som möjligt. Med undantag för Basblommor. Står det basblommor så skall dessa vara med i buketten. Och ni blir kontaktade om det blir förändringar i beställningen. Samt säsongen påverkar utbudet i butikerna. Var butikerna ligger påverkar också tillgången till vissa blommor. Undantag som också kan förekomma är tillfällig hög belastning i butiken vilket kan leda till slutsålt av den blomma ni önskat. Dock blir ni kontaktade även i detta fallet för godkännande.

  • När jag väljer leveransdag på postorder när får jag beställningen då?.-Svar: Postorders skickas direkt från oss med POSTNORD med spårning och kommer levereras så snart det går efter beställningen är gjort. Formulärets leveransdatum har alltså ingen påverkan på postorders. Vill ni ha snabbleverans så kan ni välja expressleverans så skickar vi det med express dock finns även här inga garantier på leveranstiden. Normal leveranstid brukar vara 2-3 vardagar. Er order skickas senast dagen efter utförd beställning.