Vi är Kreativa Blomster. Florister med focus på hantvek, kvalitet och service

Vem är vi?

Vi är ett litet familjeägt företag som vi grundade våren 2017 i vårt garage.

Ca ett år senare försommaren 2018 köpte vi upp en äldre butik i Höör som vi gjorde om till vår.

Vi grundades för vi ville jobba med bröllopsdekorationer och brudbuketter. Då vi älskar att förmedla glädje, ett leende på läpparna förlänger livet inte sant?

Vilka är vi som finns i företaget?

Hampus, Han eller ja jag, det är nämligen just detta här jag ordnar med. Allt administrativt webbdesign publicering osv. Jag sköter även företagets ekonomi. Förutom detta jobbar jag vid sidan om med transporter där ibland våra egna ut till våra kunder. Jag har numera utvecklat mitt arbetsområde som numera också inkluderar trädgårdsservice. Jag har alltid haft ett intresse för att skapa och underhålla trädgården vilket också blev milstolpen för att utveckla företaget inom detta området.

Paulina, Hon är företagets hjärta. Våran florist med väldigt stort passion för yrket. Hon ger allt och lite till vid varje verk hon skapar. Hon brinner verkligen för detta och är det absoluta anledningen till att vi sitter här idag. Paulinas arbeten dyker upp i tv lite då och då, bland annat har hon då skapat både dekorationerna vid tävlingslokalerna men också vinnarkranar och buketter. Paulina är mest känd för att skapa fantastiska buketter och dekorationer inom bröllop, Paulina har även blivit intervjua av Bröllopstidningen BRÖLLOPSMAGASINET. Där hon berättar om trender och tipsar om vad man ska tänka på när man planerar sina blomsterdekorationer inför bröllopet.


Vad kan du förvänta dig av oss?

Vi frågar tillbaka vad kan du inte förvänta dig av oss?

För oss är det nämligen just du som är det absolut viktigaste för att vi ska kunna fortsätta med det vi gör.

Så vår fokus ligger alltid på dig och dina önskemål. Vi vill hålla hög kvalitet och grym service till alla våra kunder.
Den ekonomiska aspekten ut till kund är ju då också en av de viktigaste punkter här för en nöjd kund.

Våra floristiska jobb är alltid personliga och vi levererar efter era önskemål.